Symboolwijzer

symboolwijzer

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal

Op zoek naar een lichter leven?

 Dan zoek ik met je mee. Omdat ik geloof in de kracht van verbeelding en creativiteit, heb ik de Symboolwijzer ontwikkeld.symboolwijzer toolkit


Ik hoop dat je reis er ook wat lichter door wordt.
Met het werken met verbeelding kom je directer bij je eigen gevoel. Bij hoe je jouw verlies of verdriet nu ervaart. Zonder daar al te veel woorden bij te hoeven gebruiken. Je stelt jezelf de vraag hoe het nu met je is en wat je jezelf voor later gunt.
Het werkt doeltreffend en gemakkelijk. En toch de diepte in.
Wil jij dit ook voor jezelf ervaren?

Kijk hier hoe je de symboolwijzer kunt ontvangen


                                         


Symboolwijzer toolkit

[kortingscode: symb18, hiermee ontvang je 15% korting op de symboolwijzer toolkit, te bestellen via de website]
Je kunt ook direct de symboolwijzer kit, of de kaarten apart bestellen op deze bestelpagina.
Je ontvangt dan per post:
  • alle 12 symbooltjes in een mooi kistje
  • de symboolwijzer op postkaartformaat met toelichting
  • een opschrijfboekje
Of bestel de symboolwijzer op a-4 formaat, handig om te gebruiken als je met groepen werkt.Ervaringen met de symboolwijzer:


Ik koos de engel. Omdat ik die bijstand heb gevoeld toen ik het moeilijk had. Voor later kies ik de boom, omdat ik stevig wil staan

Ik heb de ster gekozen. Een beetje licht in donkere tijden. Voor later ja. Voor nu kwam ik op de bloem, kwetsbaar en mooi.

Dat geeft veel energie zeg! Even niet zoveel praten, maar gewoon op gevoel kiezen. Dit doe ik elke dag even. Leuk bedacht. 
 

 


Voor professionals: wil je de symboolwijzer in je werk inzetten, dan kan dat op verschillende manieren. Ik help je er graag bij op weg. Ook kun je bij mij de symboolwijzer bestellen, op stevig geplastificeerd karton (a-4 formaat) met de bijbehorende symbooltjes in een mooi houten kistje. En natuurlijk ook de kleinere symboolwijzers, op postkaart formaat.


Geen opmerkingen