Webshop


webshop hoflandzorgt
E-book Tekst als troost

 Dit boek is voor iedereen die te maken heeft met verlies en verdriet. Voor wie zoekt naar woorden om het zware wat lichter te maken. Verwacht geen hulpboek met taken en fasen waar je doorheen zou moeten, maar een (soms kritische) verzameling teksten en gedachten die verlies en verdriet van woorden voorzien.


Als je iemand verliest, lijkt het soms of dat je leven voorgoed verandert. Alles waar je zeker van was, waar je op hoopte of waar je op kon vertrouwen, staat op losse schroeven. Heb je dit meegemaakt, dan vertel ik je nu niets nieuws. Wat misschien wel nieuw voor je is, is dat verdriet zich soms laat verzachten. Door middel van woorden. Als iemand de juiste woorden voor je vindt, woorden die hun betekenis krijgen doordat ze jou gegeven worden, kan dat troosten. Wil je weten of dit ebook ook jouw weg wat lichter kan maken? Kijk dan hier naar een preview.

Te koop bij Bol.com vanaf 12 maart 2018:


Beatrijs Hofland
Tekst als troost
Voor iedereen die leeft met verlies en verdriet. En zichzelf of anderen daarin wil bijstaan. Een (soms kritische) verzameling teksten en gedachten die verlies en verdriet van woorden voorzien.
€9,95 E-book

Zeven kamers- praktijk voor de zielHet boek van Beatrijs is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar verdieping in relaties en i de omgang met opgroeiende kinderen
 Zeven kamers – praktijk voor je ziel: het tweede boek van schrijfster en theoloog Beatrijs Hofland. Dit boek neemt je mee de diepte in. Een verkenning langs zeven belangrijke levensthema’s, met als motto: ‘Mensenkind ga op je eigen benen staan. Dan kan ik met je praten’. Zeven kamers is een boek dat je bewust wil maken. Bewust van je eigen dagelijks leven, dat soms al te onbewust aan je voorbij gaat. Een boek dat dieper graaft en je mee op weg neemt naar zeven belangrijke levensgebieden. Communiceren, zorgen, leren, spelen, ontspannen, verdiepen en tenslotte dromen. Van poëzie tot mindfulness, van André Kuipers tot Mandela. Het boek dat je wilt lezen als je te maken hebt met belangrijke levensvragen. Zeven kamers biedt je een nieuw perspectief, met tips en vragen om wat spiritueler in het leven te staan. Een mens als een huis met zeven kamers: thema's waar je je dagelijks even of langer mee bezig zou willen houden. Dit boek neemt je mee in de hoop dat je een diepere laag ontdekt. En op eigen benen leert staan. Te bestellen bij o.a. Bol.com  als e-book en paperback.

Beatrijs Hofland
Zeven kamers
Zeven kamers is het tweede boek van schrijfster en theoloog Beatrijs Hofland. Dit boek neemt je mee de diepte in. Een verkenning langs zeven belangrijke levensthema’s, met als motto: ‘Mensenkind ga op je eigen benen staan. Dan kan ik met je praten’.
€19,50 Paperback


<

Geen opmerkingen