Over Beatrijs Hofland

Beatrijs Hofland portret Antje Fotografeert
Portretfotografie: Antje Fotografeert

Hoflandzorgt is de praktijk van Beatrijs Hofland. Speciaal voor zinzoekers die net als ik blij worden van creativiteit en dagelijks op zoek zijn naar inspiratie en motivatie. 
Ik ben theoloog, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden toen daar nog een hele mooie theologie opleiding bestond... en geestelijk verzorger in: 


zo thuis de wereld van een thuisblijfmoeder boek beatrijs HoflandSchrijven en websites maken is een geweldige bron van creativiteit.
 (zoals deze en www.bravisrustpunt.nl). 
Of ik schrijf teksten, boeken: 'Zo thuis - de wereld van een thuisblijfmoeder' (2010) en Zeven kamers - praktijk voor de ziel' (2015).
nieuwsbrieven en blogs.
lees mijn blog hoflandblogt
Opladen (en soms leeglopen) doe ik via de zorg voor onze vier kinderen, mindfulness, compassie-meditaties, tekenen (herontdekt met dank aan Marianne Geerts!), pianospelen of Zumba-en (om mijn Braziliaanse link niet los te laten).
Als ik niet werk, studeer ik:
  •  rouw- verliesverwerking
  • palliatieve zorg
  •  bijscholing in mindfulness
  •  klinische psychologie
  •  mindfulness voor kinderen
  •  palliatieve zorg                                                                      
  •  rouw-en depressiecounseling
  •  therapeutisch schrijven


Anderen over mij:

Beatrijs is een rustige open persoonlijkheid, die de juiste vragen stelt. Ze is gericht op waar de ander behoefte aan heeft.
Ik heb Beatrijs ervaren als iemand die meedenkt en creatieve oplossingen biedt waar nodig.
Beatrijs is een sensitief en fijn iemand om mee te praten. Zeker als je het even niet meer ziet zitten, ze laat je in je waarde. 

Vooruit dan, nog een quote die mij inspireert en jou nu misschien ook:

"Er is iets dat men op één enkele plaats ter wereld kan vinden. Het is een grote schat, men kan hem de vervulling van het bestaan noemen. En de plaats waar deze schat te vinden is, is de plaats waar men staat." [Martin Buber]

Geen opmerkingen