Hoflandzorgt

zingeving in woord en beeld


Ben je zoekend naar de richting die je leven zou kunnen opgaan? Loop je vast door verdriet of verlies en zou je los willen komen? Dan kun je bij mij terecht. Als je te maken krijgt met ziekte, verlies of pijn uit het verleden, staat je wereld op z'n kop. Ik help je zoeken naar wat je ten diepste bezighoudt, naar lichtpuntjes aan de horizon.  

Schrijven helpt. Om te weten waar je staat. Om je eigen verhaal helder te krijgen. Om je verdriet (niet te verwerken!) te verweven in je leven. Ik help je verder met zowel schrijftips als een cursus 'zorg voor je levensverhaal'. Lees hier hoe schrijven ook jou op weg kan helpen.
Afscheid en vieren
Zoek je naar woorden en rituelen rondom afscheid? 
Dan kan ik je op weg helpen. Ook verzorg ik vieringen, diensten en presentaties. In overleg kiezen we het thema en stemmen we de hele viering af. 

Wat levert aandacht voor deze spirituele laag je op?
  • Meer rust omdat je helderheid hebt gekregen
  • Je slaapt beter! Omdat er aandacht is voor je innerlijk
  • Vertrouwen in jezelf en in de toekomst
  • Verbondenheid met belangrijke anderen
  • Stevigheid in het duidelijk maken wat voor jou nu belangrijk is

Speciaal voor zorgverleners die aandacht hebben voor de diepere laag, heb ik een aanbod van training en materiaal ontwikkeld. Wil jij ook leren luisteren naar wat er werkelijk wordt gezegd? Wil jij ervoor zorgen dat jouw patiënten en/of cliënten zich gehoord voelen, dat hun hele verhaal aan bod komt én dat ook nog hun nachtrust verbetert? Kijk dan eens op de pagina 'zorg voor je ziel'.


Beatrijs Hofland
Ik ben werkzaam als geestelijk verzorger en geef regelmatig scholingen, lezingen en leid diensten. In mijn werk in het ziekenhuis ontmoet ik veel mensen in de laatste fase van hun leven. In elk contact probeer ik het levensverhaal van de ander centraal te stellen. Ik ben graag en veel met teksten bezig. En ook met moderne media en dus met beeld. Omdat ik geloof dat creativiteit je dichter bij je bestemming als mens brengt! Ook vind ik veel inspiratie in mindfulness. Dit alles deel ik graag met je.
Persoonlijk gesprek
Voor persoonlijke gesprekken of e-mailconsult kun je contact met me opnemen.  

Anderen over mijn werkwijze en benadering:


Beatrijs is een rustige open persoonlijkheid, die de juiste vragen stelt. Ze is gericht op waar de ander behoefte aan heeft.

Ik heb Beatrijs ervaren als iemand die meedenkt en creatieve oplossingen biedt waar nodig.

Beatrijs is een sensitief en fijn iemand om mee te praten. Zeker als je het even niet meer ziet zitten, ze laat je in je waarde. 

Kun je vandaag wel wat ontspanning gebruiken? Beluister dan hier de meditatiesGeen opmerkingen